Foto – Anda Krauze

Pica Pelīte no pašu gatavotas rauga mīklas 0

Sastāvdaļas rauga mīklai
• 500 g kviešu miltu
• 200 ml ūdens
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• 25 g rauga
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 10 g tomātu mērces
• 10 g majonēzes
• 50 g pīrādziņu gaļas
• 2 g picu garšvielas
• Ķiploka daiviņa
• Siers

Pagatavošana.
Raugu iedrupina bļodā, uzlej siltu ūdeni un maisa, līdz raugs izšķīst. Tad pievieno eļļu, sāli, iemaisa miltus un samīca viendabīgu mīklu. Raudzē vienu stundu. Mīklu sadala desmit daļās un izveltnē plānas ripas, tās liek uz cepešplāts un klāj pildījumu: vispirms tomātu mērci, tad pārējās sastāvdaļas un nobeigumā uzkaisa sarīvētu sieru. Cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.