Foto – Anda Krauze

Pica Pelīte no pašu gatavotas rauga mīklas 0

Sastāvdaļas rauga mīklai
• 500 g kviešu miltu
• 200 ml ūdens
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• 25 g rauga
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kokteilis
“Mēs nevēlamies saņemt honorāru par bezcerīgu cīņu!” Timmu juriste paziņo negaidītus jaunumus
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 10 g tomātu mērces
• 10 g majonēzes
• 50 g pīrādziņu gaļas
• 2 g picu garšvielas
• Ķiploka daiviņa
• Siers

Pagatavošana.
Raugu iedrupina bļodā, uzlej siltu ūdeni un maisa, līdz raugs izšķīst. Tad pievieno eļļu, sāli, iemaisa miltus un samīca viendabīgu mīklu. Raudzē vienu stundu. Mīklu sadala desmit daļās un izveltnē plānas ripas, tās liek uz cepešplāts un klāj pildījumu: vispirms tomātu mērci, tad pārējās sastāvdaļas un nobeigumā uzkaisa sarīvētu sieru. Cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.