Pētersīļu, rāceņu un kāpostu salāti 0
Sastāvdaļas
• 150 g skābētu kāpostu
• 100 g pētersīļa saknes
• 100 g rāceņa
• 2 burkāni
• 125 ml skābā krējuma
• pustējkarote sāls
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Pagatavošana.
Pētersīļa sakni un rāceni nomazgā, nomizo un sīki sarīvē. Burkānus nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Visus dārzeņus samaisa, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa. Pasniedz uzreiz.