Pētersīļu, rāceņu un kāpostu salāti 0
Sastāvdaļas
• 150 g skābētu kāpostu
• 100 g pētersīļa saknes
• 100 g rāceņa
• 2 burkāni
• 125 ml skābā krējuma
• pustējkarote sāls
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Pagatavošana.
Pētersīļa sakni un rāceni nomazgā, nomizo un sīki sarīvē. Burkānus nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Visus dārzeņus samaisa, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa. Pasniedz uzreiz.