
Foto: Aija Geida
Pētersīļu, rāceņu un kāpostu salāti 0
Sastāvdaļas
• 150 g skābētu kāpostu
• 100 g pētersīļa saknes
• 100 g rāceņa
• 2 burkāni
• 125 ml skābā krējuma
• pustējkarote sāls
Reklāma
Reklāma
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
“Tas ir Ivans Vladimirovičs Putins.” Pirmo reizi publiskoti Putina slepenā dēla foto, kuru pirms 10 gadiem viņam dāvāja Kabajeva
22
Pagatavošana.
Pētersīļa sakni un rāceni nomazgā, nomizo un sīki sarīvē. Burkānus nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Visus dārzeņus samaisa, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa. Pasniedz uzreiz.