Foto: Aija Geida

Pētersīļu, rāceņu un kāpostu salāti 0

Sastāvdaļas
• 150 g skābētu kāpostu
• 100 g pētersīļa saknes
• 100 g rāceņa
• 2 burkāni
• 125 ml skābā krējuma
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pētersīļa sakni un rāceni nomazgā, nomizo un sīki sarīvē. Burkānus nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Visus dārzeņus samaisa, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa. Pasniedz uzreiz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.