Foto – Anda Krauze

Pērļu kuskuss ar grillētu papriku, tomātiem un Mocarellu 0

Sastāvdaļas: 

1 ēdamkarote. extra virgin olīveļļa
400 grami pērļu kuskus (iepriekš novārīts, atdzesēts un mazliet apliets ar olīveļu, lai būtu irdens)
2 saujas ”baby”, jeb mazās spinātu lapas, sasmalcinātas rupjos gabalos.
300 grami dažādu krāsu ķiršu tomātu sagrieztu uz pusēm.
200 grami svaigas mocarellas, saplēstas pa škiedrai vai sagrieztas kubiņos.
200 grami grillētas papirkas – sagriezta strēmelēs
75 grami mandeļu skaidiņas.
1 sauja sakapātu pētersiļu lapu
1 sauja smalki sakapātu bazilika lapu
1 sauja smalki sakapātu piparmētru lapu
80ml extra virgin olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
1/2 tējkarotes jūras sāls
1/4 tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā!
Labu apetīti!

Recepte no restorāna Innocent Cafe. Šefpavārs – Artūrs Oreinis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.