Foto: Valdis Semjonovs

Pērļu kuskusa salāti ar kazas sieru un kūpinātu vistas krūtiņu 0

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Kokteilis
Katrai zodiaka zīmei savs pērtiķis: Zvaigznes un primāti satiekas – Lauva ir kā paviāns, bet Mežāzis kā babūns!
Kokteilis
“Var teikt, ka šobrīd esmu iemīlējies!” Markus Rivas sirds tagad pieder kādam īpašam cilvēkam
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
70 g pērļu kuskusa,
50 g marinētu celmeņu,
80 g kazas siera,
80 g kūpinātas vistas krūtiņas,
40 g selerijas kāta,
40 g ķirštomātu,
30 g olīveļļas,
110 g dārzeņu buljona,
ķiploka daiviņa,
timiāna zariņš,
sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pērļu kuskusu piecas minūtes vāra dārzeņu buljonā, kam pievienots timiāns un ķiploka daiviņa. Tad uzliek katlam vāku un ļauj kuskusam 10 minūtes uzbriest.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuskusu kārto uz šķīvja, tam virsū liek ķirštomātus, marinētas celmenes, kazas sieru, plāni sagrieztu vistas krūtiņu, plānās strēmelītēs sagrieztu selerijas kātu. Salātus rotā ar kresēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.