Foto – Aija Geida

Pelēko zirņu salāti 0

Sastāvdaļas
• glāze pelēko zirņu
• neliela sarkanā paprika
• 3 skābēti gurķi
• 3 novārīti kartupeļi
• sīpols

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību 21
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 250 ml skābā krējuma
• tējkarote mārrutku
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 0,5–1 tējkarote sāls

Pelēkos zirņus uz nakti izmērcē, nokāš mērcēšanas ūdeni, ber katlā, pārlej ar jaunu ūdeni un izvāra mīkstus. Papriku, kartupeļus, skābētos gurķus un sīpolu sīki sagriež. Pievieno atdzesētus novārītos zirņus un samaisa. Pagatavo mērci, sajaucot visas tai paredzētās sastāvdaļas. Pievieno salātiem un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.