Foto: Freepik

Pēcsvētku atslodzei – maiga un viegla ķirbju krēmzupa 0

Pēc milzu svētku izēšanās, atslogojoša un maiga ķirbju zupiņa.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

400 g ķirbju

400 g kartupeļu

200 g burkānu

1 ēdamkarote sviesta

1 l ūdens

1,5 l piena

sāls un garšvielas pēc gaumes

Pagatavošana

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Burkānus sarīvē, apcep sviestā, liek verdošā ūdenī, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un ķirbjus.

Uz lēnas uguns vāra, kamēr dārzeņi kļūst mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sāli, garšvielas, pienu un uzvāra. Sablenderē.

Kartupeļu vietā var ņemt rīsus vai mannu. Ķirbjus var sarīvēt.

Garšai var pievienot nedaudz saldā krējuma un pasniegt ar apgrauzdētām ķirbju sēklām.

Recepti piedāvā videovirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.