Foto – takprosto.cc

Pēc šīs receptes cepeškrāsnī gatavots puķkāposts kļūs par karali virtuvē 2

Šī recepte ir īsts atradums tiem, kuri seko savai figūrai. Turklāt puķkāposts ir dārzenis, kurā ir daudz olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šis padoms var izglābt tavu mēnesi! Ko zvaigznes sarūpējušas tev aprīlī – horoskops 1
Kokteilis
Tests 1 minūtei. Pasaki, ko pirmo ieraudzīji attēlā, un uzzini daudz jauna
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
1 puķkāposts
1 ēdamkarote augu eļļas
300 ml grieķu jogurta
sula no viena citrona
1 ēdamkarote ķimeņu
2 daiviņas ķiploka
1 tējkarote karija
2 tējkarotes jūras sāls
1 tējkarote maltu melno piparu

Pagatavošana.

1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem un ieziež pannu ar eļļu.

2. Rūpīgi nomazgā puķkāpostu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Lielā traukā sajauc jogurtu ar sasmalcinātu ķiploku, citrona sulu un garšvielām.

4. Puķkāpostu apviļā pagatavotajā marinādē.

5. Liek cepties cepeškrāsnī uz 30-40 minūtēm.

Lieliski sader ar grieķu salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.