Pēc šīs receptes cepeškrāsnī gatavots puķkāposts kļūs par karali virtuvē 2
Šī recepte ir īsts atradums tiem, kuri seko savai figūrai. Turklāt puķkāposts ir dārzenis, kurā ir daudz olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu.
Sastāvdaļas
1 puķkāposts
1 ēdamkarote augu eļļas
300 ml grieķu jogurta
sula no viena citrona
1 ēdamkarote ķimeņu
2 daiviņas ķiploka
1 tējkarote karija
2 tējkarotes jūras sāls
1 tējkarote maltu melno piparu
Pagatavošana.
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem un ieziež pannu ar eļļu.
2. Rūpīgi nomazgā puķkāpostu.
3. Lielā traukā sajauc jogurtu ar sasmalcinātu ķiploku, citrona sulu un garšvielām.
4. Puķkāpostu apviļā pagatavotajā marinādē.
5. Liek cepties cepeškrāsnī uz 30-40 minūtēm.
Lieliski sader ar grieķu salātiem.