Foto – Aija Geida

Pavasarīgi salāti ar tomātiem un fetas sieru 3

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 120 g mazo tomātiņu
• 100 g fetas siera
• 50 g salātu un spinātu maisījuma
• pasniegšanai – grauzdētas sēkliņas un puse citrona

Mērcei
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ēdamkarote sojas mērces
• tējkarote cukura
• 1/4 tējkarotes sāls
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Salātus noskalo un nožāvē – uz virtuves papīra dvieļa vai salātu žāvētājā – un kārto uz šķīvja. Uz tiem liek mazo tomātiņu pusītes un fetas siera gabaliņus. Atsevišķā trauciņā eļļu sajauc ar sojas mērci, sāli, cukuru un maltiem melnajiem pipariem. Pārlej salātiem. Pasniedz ar apgrauzdētām sēkliņām un aprasina ar citrona sulu.

Salātus noskalo un nožāvē – uz virtuves papīra dvieļa vai salātu žāvētājā – un kārto uz šķīvja. Uz tiem liek mazo tomātiņu pusītes un fetas siera gabaliņus. Atsevišķā trauciņā eļļu sajauc ar sojas mērci, sāli, cukuru un maltiem melnajiem pipariem. Pārlej salātiem. Pasniedz ar apgrauzdētām sēkliņām un aprasina ar citrona sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.