Saldie grissini ar balto šokolādi un sukādēm 0
Ne tikai gardi, bet arī grezni! „ELKOR pavasara festivāla bērniem” ietvaros mazo pavāru skolā ēdienu gatavošana būs ne tikai salda, bet arī aizraujoša – kā neliels šovs!
Rezultāts: 20 gabali.
Nepieciešams:
20 saldo grissini (itāļu maizes standziņas)
200 g baltās šokolādes
3 ēd.k. dzērveņu, cidoniju, upeņu sukāžu vai citu sukāžu
Gatavošana:
Sukādes sagriež mazos gabaliņos vai sasmalcina blenderī, šokolādi izkausē ūdens peldē.
Kad šokolāde izkususi, grissini standziņas iemērc tajā līdz pusei un uzreiz no visām pusēm apviļā sukādēs.
Gatavās standziņas liek glāzē atdzesēties, un pēc mirkļa tās būs gatavas pasniegšanai.