Foto-Baiba Buceniece

Pavasara zupa
 0

Sastāvdaļas: Redīsi, kefīrs vai jogurts bez piedevām, lociņi, dilles, olas, svaigs gurķis.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Bļodā lej kefīru ar lielāku vai mazāku tauku saturu, šoreiz – ar 3,2% vai balto jogurtu bez piedevām. Klāt liek diezgan daudz plānās pusripiņās sagrieztu redīsu, smalki sagrieztu svaigo gurķi, kapātas dilles un lociņus. Ja vēlas, pirms pasniegšanas šķīvī ieliek pāris vārītas olas ceturtdaļas.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.