Foto-Baiba Buceniece

Pavasara zupa
 0

Sastāvdaļas: Redīsi, kefīrs vai jogurts bez piedevām, lociņi, dilles, olas, svaigs gurķis.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas

Bļodā lej kefīru ar lielāku vai mazāku tauku saturu, šoreiz – ar 3,2% vai balto jogurtu bez piedevām. Klāt liek diezgan daudz plānās pusripiņās sagrieztu redīsu, smalki sagrieztu svaigo gurķi, kapātas dilles un lociņus. Ja vēlas, pirms pasniegšanas šķīvī ieliek pāris vārītas olas ceturtdaļas.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.