Foto-Aija Geida

Pavasara zaļumu salāti ar riekstiem un medu 0

Sastāvdaļas – 1 glāze sasmalcinātu gārsu lapiņu, ½ glāzes sasmalcinātu skābeņu, ½ glāzes sasmalcinātu ledus salātu, 50 g diļļu, 50 g sasmalcinātu riekstu (mandeles vai valrieksti); 1 ēdamkarote medus, 1 ēdamkarote augu eļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas uzmanīgi sajauc un izmaisa. Garšo eksotiski, labi der pie grilētiem ēdieniem vai krāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.