Pavasara zaļumu maizīte 0

Sastāvdaļas
• 500 g kviešu miltu
• 3 šķipsnas sāls
• paciņa sausā rauga
• ūdens pēc sajūtas
• sauja mīļāko garšaugu (smalki sakapāti)

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “Ārprāts. Vienkārši ārprāts. Citu vārdu es nespēju atrast”
“Cēsu alus” ilggadējā vadītāja Sietiņsone atstāj amatu, gaidāma tiesvedība par braukšanu dzērumā 10
Biatlona skandāls turpinās – Bendika, komentējot konfliktu, atklāj pārsteidzošas detaļas par Rastorgujevu… 29
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīklu kārtīgi samīca, kamēr tā nelīp pie rokām, atstāj uz stundu uzrūgt istabas temperatūrā. Tad mīklu pārmīca, izveido divus maizes kukulīšus – apaļus vai garenus, kādi labpatīk. Atstāj siltā telpā vēl stundu uzrūgt. Liek jau sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200 °C aptuveni 20 minūtes.

Lai pārbaudītu, vai maize izcepusies, kukulīti uzmanīgi noceļ no cepešpannas un ar pirkstu kauliņiem uzsit pa kukulīša apakšu. Ja skaņa ir dobja, maize ir izcepusies.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.