Publicitātes foto

Pavasara svaigums ar mocarellu 0

Tuvojoties pavasarim, krāšņas un sulīgas krāsas vēlamies redzēt ne tikai apģērbā, bet arī uz pusdienu šķīvja. Tāpēc “Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā “zaļo” recepti, kas ikvienam sniegs spēku, enerģiju un mundrumu.

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana laiks: 5 minūtes
Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams

Smalklapu jauktie salāti – 6 g
Kreses (pēc izvēles) – 2 saujas
Zaļie zirnīši – 2 saujas
Kivi – 1 gab.
Garais gurķis – ¼ gab.
Mocarella bumbiņas – 1 paciņa

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei
Laims – 1 gab.
Melnais balzamiko – 2 ēdamk.
Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
Olīveļļa – 3 ēdamk.

Pagatavošana

Sajauc smalklapu salātus ar svaigi grieztām kresēm, kārto uz šķīvjiem. Pārber ar sauju zaļo zirnīšu, smalki grieztu gurķi un kivi.

Salātiem pa vidu liec mocarella siera bumbas.

Gatavo mērci – izspied laima sulu, pievieno brūno cukuru, balzamiko un eļļu, lej pāri salātiem

Aikāgaršo padoms!

Pagatavo arī gardu gurķu ūdeni! Tīrā, dzeramā ūdenī liec pāris gurķu šķēles, pievieno nedaudz laima sulu, kā arī saspiestas piparmētru lapiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.