Publicitātes foto

Pavasara salāti ar zirņu dīgstiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
Svaigie salāti – 4 saujas
Zirņu dīgsti – 1 kastīte
Zaļās olīvas – 2 saujas
Ķiršu tomāti – 10 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Mocarella siers – 250 g

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Lasīt citas ziņas

Mērcei
Citrons – 1 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Dižonas sinepes – 1 tējk.
Medus – ½ tējk.

Pagatavošana.
1. Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos
2. Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus
3. Salātiem pa virsu kārto mocarellas šķēlītes un zirņu dīgstus
4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem

CITI ŠOBRĪD LASA

Padoms!
Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.