Publicitātes foto

Pavasara kartupeļu salāti vieglām brokastīm 1

Pagatavošana

Salītā ūdenī vāra nemizotus kartupeļus. Kamēr tie vārās, sakapā dilles, lokus un gurķus.

Reklāma
Reklāma
“Es lūdzu, lai to asins suni paņem.” Elejas Veronika atklāj, vai Latvijā gaidāms karš
Kokteilis
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
“Mēs beidzot esam saņēmuši informāciju…” Atklāta jaunākā izlūkdienestu informācija par Ķīnas un Krievijas sadarbību
Lasīt citas ziņas

Novāra paipalu oliņas, ieliek aukstā ūdenī uz 10 minūtēm un nomizo. Kad kartupeļi novārījušies un drusku atdzisuši, noņem miziņu un sakapā.

Lielā bļodā saliek kartupeļus, zaļumus, gurķus, majonēzi, krējumu, mārrutkus, sinepes, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa. 15 oliņas sagriež 4 daiviņās, 5 oliņas uz pusi.

Maigi iemaisa 15 oliņu daiviņas.

Pārliek servējamā traukā vai bļodā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējās 5, kuras pārgrieztas uz pusi, izmanto kā dekoru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.