Foto – Aija Geida

Vērtīgs smēriņš – pavasara humuss ar spinātiem un lociņiem 0

Pavasaris ir īstais laiks, lai savā ikdienas maltītē iekļautu kaut ko veselīgu un svaigu vienlaikus. Pamēģini pagatavot pavasara humusu!

Reklāma
Reklāma
Mīlasstāsts beidzies? Tramps palēnām padara Masku par pasaules ienaidnieku – priekšrocības nu kļūst par traucēkli 40
Kokteilis
Tava zodiaka zīmes superspēja – īpašība, kas liek citiem zaļot no skaudības 1
Kokteilis
“Vienā mājas galā viss pūst, otrā ir slapjš” – Raimonda Paula meita nolēmusi atgriezties Latvijā un sakārtot tēva īpašumus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g izvārītu turku zirņu
• 100 g spinātu lapiņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 5 ēdamkarotes citrona sulas
• 5 ēdamkarotes olīveļļas
• ½–1 tējkarote sāls

Ķiploka daiviņu sakapā, spinātus nomazgā, nosusina un ar lielu nazi arī mazliet sakapā. Blenderī liek lociņus, ķiploku, turku zirņus, citrona sulu un eļļu, visu sakuļ. Pieliek pārējās sastāvdaļas un kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.