Foto – Aija Geida

Vērtīgs smēriņš – pavasara humuss ar spinātiem un lociņiem 16

Pavasaris ir īstais laiks, lai savā ikdienas maltītē iekļautu kaut ko veselīgu un svaigu vienlaikus. Pamēģini pagatavot pavasara humusu!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g izvārītu turku zirņu
• 100 g spinātu lapiņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 5 ēdamkarotes citrona sulas
• 5 ēdamkarotes olīveļļas
• ½–1 tējkarote sāls

Ķiploka daiviņu sakapā, spinātus nomazgā, nosusina un ar lielu nazi arī mazliet sakapā. Blenderī liek lociņus, ķiploku, turku zirņus, citrona sulu un eļļu, visu sakuļ. Pieliek pārējās sastāvdaļas un kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.