Pavāra Dreibanta piedāvātās gardās brīvdienu brokastis – cidoniju dzēriens, maizītes un salāti 0
Karstais cidoniju-ābolu dzēriens
½ sauja ābolu mizu
Šķipsniņa ar cidoniju sukādēm
2 ēdamkarotes cidoniju sīrupa
Visu pārlej ar karstu ūdeni un ļauj ievilkties.
Četru veidu maizītes
Pirmā maizīte ar ābolu sieru.
Otrā maizīte ar kaņepju staku un biotomātu šķēlītēm.
Trešā maizīte ar kaņepju staku, vārītu paipalu olu un biotomāta šķēlītēm.
Ceturtā maizīte ar ābolu sviestu un kazas sieru.
Salāti
Sastāvdaļas mērces pagatavošanai
½ tējkarote sinepju
½ tējkarote medus
6 ēdamkarotes rapšu eļļas
Visu rūpīgi samaisa.
Sastāvdaļas salātiem
Bioburkāni
Cidoniju sīrupā un timiānā apceptas gailenes
Vārītas paipalu olas
Cidoniju sukādes
Visu aplej ar mērci un uzber pētersīļus.