Paulas Freimanes gardāko “Bounty” batoniņu recepte: izcili un gatavoti mājās 2
Fitnesa modele, trenere un grāmatu “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane sociālās vietnes “Instagram” kontā laiku pa laikam padalās ar izcilām receptēm, kuru autore ir viņa pati. Garšo “Bounty” šokolādes batoniņi, bet tie nav pārāk draudzīgi tavai figūrai? Paulai padomā ir izcila recepte – draudzīgs ķermenim un ļoti, ļoti garšīgs našķis, ko pats var pagatavot mājās!
Gardākie “Bounty” batoniņi
No norādītajām sastāvdaļām sanāks 8 batoniņi.
Sastāvdaļas:
200g kokosriekstu skaidiņu
100g mandeļu (vai mandeļu miltu)
40g medus
2 ēdamkarotes kokosriekstu piena (baltā virskārta, kokosriekstu piens no bundžiņas)
180g tumšās šokolādes
Pagatavošana:
Mandeles sablendē līdz miltu konsistencei.
Bļodā ber kokosriekstu skaidiņas, mandeļu miltus un visu samaisa. Bļodā liek kokosriekstu pienu, medu un atkal visu kārtīgi samaisa. Masai jāturas labi kopā, ja tā sanāk par šķidru pievieno vēl mazliet kokosriekstu skaidiņu, ja tā sanāk par irdenu, tad pievieno vēl nedaudz kokosriekstu pienu.
Ar samitrinātām rokām veido vienāda lieluma batoniņus. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Batoniņus pārklāj ar izkausēto šokolādi un liek tos ledusskapī – līdz sastingst šokolāde!