Sulīgās plūmes ar šķiņķi 0

Šo plūmju sezonas tapu garša vislabāk izcelsies kopā ar izteikti augļaino vīnu no Garnacha vīnogām, par ko Sardīnijā klīst nostāsti, ka šī vīna lietošana esot viena no ilgdzīvošanas receptēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
16 plānas Serrano šķiņķa šķēlītes
4 sarkanās vai dzeltenās plūmes, sagrieztas četrās daļās

Katrai plūmes ceturtdaļai apkārt apvij šķiņķa šķēlīti, sasprauž pa vidu ar zobu bakstāmo kociņu un – gatavs baudīšanai!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.