Foto – Bonappetit.lv

Pašu gatavots saldējums ar zemenēm un zefīru 0

Pagatavošana

Zemenes, ja tās ir saldētas atlaidināt, svaigas zemenes nomazgāt. Zemenes sagriezt mazos gabaliņos. Zefīru sagriezt kubiņos.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu uzputot ar cukuru, pārliet vai nu saldējuma mašīnā, vai nu plastikāta konteinerā.

Ja gatavojat saldējumu saldējuma mašīnā, tad gatavošanas beigās iecilāt zemenes un zefīru. Ja saldējumu gatavojat saldētavā, tad pārlejot plastikāta kontenerā iecilāt zefīru un ogas un tad saldēt saldētavā 2-3 st, ik pa brīdim apmaisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.