Foto – Anda Krauze

Pašu cepti smilšu mīklas groziņi ar siera masu 0

Sastāvdaļas mīklai
• 100 g sviesta
• 185 g miltu
• 1 ola
• naža gals sinepju
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 200 g burkānu
• 150 g siera
• 100 g majonēzes
• 2 olas
• 2 ķiploka daiviņas
• 10 g zaļumu

Pagatavošana.
Miltus izsijā, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, olu, sinepes, sāli un samīca. Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī. Pēc tam plānā kārtiņā iespaida groziņos un cep +180 °C zeltaini brūnus. Atdzesē un liek pildījumu. Lai to pagatavotu, vārītus burkānus izberž caur sietu, vārītas olas un sieru sarīvē, ķiplokus sasmalcina. Visu sajauc ar majonēzi, liek konditorejas maisiņā un pilda groziņos. Rotā ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.