Foto – Anda Krauze

Pašu cepti smilšu mīklas groziņi ar siera masu 0

Sastāvdaļas mīklai
• 100 g sviesta
• 185 g miltu
• 1 ola
• naža gals sinepju
• sāls

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 200 g burkānu
• 150 g siera
• 100 g majonēzes
• 2 olas
• 2 ķiploka daiviņas
• 10 g zaļumu

Pagatavošana.
Miltus izsijā, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, olu, sinepes, sāli un samīca. Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī. Pēc tam plānā kārtiņā iespaida groziņos un cep +180 °C zeltaini brūnus. Atdzesē un liek pildījumu. Lai to pagatavotu, vārītus burkānus izberž caur sietu, vārītas olas un sieru sarīvē, ķiplokus sasmalcina. Visu sajauc ar majonēzi, liek konditorejas maisiņā un pilda groziņos. Rotā ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.