Pašcepti siera cepumiņi – ātri pazudīs no šķīvja! 0

Kad pēdējo reizi pats cepi cepumus? Lai kādā arī nebūtu atbilde, pagatavo šodien kraukšķīgus un aromātiskus siera cepumiņus!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

150 g siera

2 glāzes auzu miltu(der arī citi milti)

110 g sviesta

1-2 olas

Sāls, malti melnie pipari

“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Sinepju pulveris, asā paprika, karijs – pec izvēles

Pagatavošana

Sarīvē sieru. Ber bļodā miltus. Sagriež sviestu gabaliņos un pievieno miltiem, piesit vienu olu un visu kārtīgi sajauc ar rokām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja masa neturas kopā, pievieno arī otru olu un atkal kārtīgi sajauc. Masai pievieno sarīvēto sieru. Atkal visu samaisa.

Pieber garšvielas un izmaisa. Liek sildīties cepeškrāsni uz 180 grādiem. Veido no mīklas cepumiņus vēlamajā formā un tos izvieto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru.

Cep 180 grādos aptuveni 30 minūtes vai līdz cepumi zeltaini.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.