Foto – Shutterstock

Pastinaka un burkānu biezzupa ar pastinaka čipsiem 0

Sastāvdaļas
• 2 sīpoli
• 2 pastinaka saknes
• 3 burkāni
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• 800 ml buljona
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls
• Pastinaka čipsi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sakapā. Pastinaku un burkānus sarīvē. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, tad pievieno burkānus, pastinaku un arī apcep. Pieber garšvielas un sāli. Uzlej buljonu un tvaicē, līdz dārzeņi mīksti, pēc tam sablendē.

! Ja vēlas zupai maigāku garšu, var pievienot 100 ml saldā krējuma un uzkarsēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.