Foto – Shutterstock

Pastinaka un burkānu biezzupa ar pastinaka čipsiem 0

Sastāvdaļas
• 2 sīpoli
• 2 pastinaka saknes
• 3 burkāni
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• 800 ml buljona
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls
• Pastinaka čipsi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 14
Ukraina ASV dēļ bez sakariem nepaliks. “Starlink” konkurents to varētu atstāt ar garu degunu 9
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sakapā. Pastinaku un burkānus sarīvē. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, tad pievieno burkānus, pastinaku un arī apcep. Pieber garšvielas un sāli. Uzlej buljonu un tvaicē, līdz dārzeņi mīksti, pēc tam sablendē.

! Ja vēlas zupai maigāku garšu, var pievienot 100 ml saldā krējuma un uzkarsēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.