Ekrānšāviņš no Tv24

“Pasta Carbonara”. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienam! RigaTV 24 recepte 0

Pagatavošana:

Sagriežam gaļu smalkākos gabalos. Sasmalcinām sīpolu, ķiploku. Visu liekam uz sakarsētas pannas apcepties.

Reklāma
Reklāma
Veselam
“Dīvaini! Mums tikko zvanīja Andreja ārste un teica, lai braucam pakaļ.” Slimnīcā miris vīrietis, tuvinieki dusmojas uz ārstiem
Kokteilis
Vērsis – Itālija, Strēlnieks – Austrālija. Kura valsts ir kā radīta katras zodiaka zīmes pārstāvim
Veselam
5 pārtikas produkti, kas satur daudz vairāk vitamīna A nekā burkāni
Lasīt citas ziņas

Sagatavojam mērci: lejam traukā 200 ml saldā krējuma, pievienojam mazliet rīvēta siera, pievienojam nedaudz citrona sulu un visu kārtīgi samaisām.

Tad, kad gaļiņa ir apcepusies, tai pievieno iepriekš izvārītus makaronus. Ļauj nedaudz apcepties un lej pa virsu sagatavoto mērcīti. Pasniedz siltu.

Labu apetīti!

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.