Ekrānšāviņš no Tv24

“Pasta Carbonara”. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienam! RigaTV 24 recepte 0

Pagatavošana:

Sagriežam gaļu smalkākos gabalos. Sasmalcinām sīpolu, ķiploku. Visu liekam uz sakarsētas pannas apcepties.

Reklāma
Reklāma
Maska tēvs izpļāpājas, atklājot, kāpēc viņa ģimene un Īlons tik ļoti mīl Putinu
Tramps var tikai noplātīt rokas… Sirskis paziņo, ka Krievijas pavasara ofensīva “faktiski jau ir sākusies” 54
Tramps maina viedokli! ASV prezidents uz 90 dienām atliek tarifu piemērošanu visām valstīm, izņemot Ķīnu 15
Lasīt citas ziņas

Sagatavojam mērci: lejam traukā 200 ml saldā krējuma, pievienojam mazliet rīvēta siera, pievienojam nedaudz citrona sulu un visu kārtīgi samaisām.

Tad, kad gaļiņa ir apcepusies, tai pievieno iepriekš izvārītus makaronus. Ļauj nedaudz apcepties un lej pa virsu sagatavoto mērcīti. Pasniedz siltu.

Labu apetīti!

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.