Pasta ar siera-spinātu mērci 0
Pagatavošana
Pastu novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet atstājot mazliet mērcei.
Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Mērces katlā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot krējumu, 1/2 gl ūdens un sautēt apm. 5 min. Pievienot sarīvētu sieru, atstājot mazliet dekorēšanai un rīvētu citrona miziņu. Visu laiku maisot karsēt, kamēr siers izkūst. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Pašās beigās pievienot spinātus, apmaisīt.
Mērcei pievienot makaronus, apmaisīt un pasniegt pārkaisot ar rīvētu sieru un rīvētu citrona miziņu.
Recepti piedāvā