Foto-Aija Geida

Pašgatavots saldējums ar muskatriekstu 0

Sastāvdaļas – 2 tējkarotes svaigi malta muskatrieksta, 500 ml saldā krējuma, 300 g kondensētā piena (ar cukuru), mērce pārliešanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Lasīt citas ziņas

Saldajam krējumam pieber maltu muskatriekstu un saputo stingrās putās. Tad pievieno kondensēto pienu ar cukuru un puto līdz putukrējuma konsistencei. Liek saldētavā un sasaldē, vairākas reizes apmaisot.

Pēc 4–6 stundām, kad saldā masa sasalusi, traukā kārto saldējuma bumbas un pārlej ar mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad saldējot masa kļuvusi stingrāka, garšas dažādošanai var iemaisīt rupjmaizes rīvmaizi un dzērveņu vai upeņu ievārījumu (tad pasniedz bez mērces).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.