Publicitātes foto

Pasakaina torte no biezpiena un kaltētas rudzu maizītes. Bez cepšanas! 0

Tortes autore Rēzija Apsīte

Sastāvdaļas – 300 g kaltētas rudzu maizes, 1,4 kg biezpiena, 1 l saldā krējuma, vaniļas cukurs (pēc garšas), 10 ēdamkarotes cukura, 1 laima miziņa, 300 g marmelādes, 8 ēdamkarotes želatīna, 300 ml auksta piena, 1 kg zemeņu, brūkleņu un melleņu, piparmētras.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Veidnē vispirms liek kaltētu rudzu maizi. Biezpienu samaisa ar cukuru un smalki sarīvētu laima miziņu. Pievieno gabaliņos sagrieztu marmelādi un samaisa. Saldo krējumu saputo.

Sešas ēdamkarotes želatīna aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Pēc tam to ūdens peldē izšķīdina un pievieno biezpienam. Putukrējumu iecilā biezpienā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej veidnē uz rudzu maizes un izlīdzina. Patur vismaz 2–3 stundas ledusskapī, lai sastingst.

Torti rotā ar zemenēm, brūklenēm un mellenēm. Ogas liek uz biezpiena masas un uzmanīgi piespiež. Starp tām var likt piparmētru vai melisas lapiņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.