Foto: Shutterstock

Skorpions 0

Skorpioni nav pieraduši atteikties no saviem sapņiem un parasti iegūst to, ko vēlas. Turklāt viņu iztēles un intuīcijas spēks ir ļoti liels, tāpēc Skorpioni biežāk nekā citi sasniedz savus mērķus un piepilda sapņus, taču gadās arī izņēmumi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Dažu Skorpionu kļūda ir tā, ka viņi pārāk aizrautīgi izturas pret savām vēlmēm – tāpat kā pret visu pārējo dzīvē. Dažreiz viņi savos sapņos ieliek tik daudz enerģijas, ka vairs neatliek spēka to realizācijai. Viņi var būt arī tik mērķtiecīgi, ka pārāk nežēlīgi izturas pret konkurentiem vai tiem, kas nejauši pagadījušies ceļā.

Par ko Skorpioni sapņo visbiežāk? Skorpionu sapņi nekad nav virspusēji. Viņi bieži sapņo par panākumiem un slavu, par varu vai kāda īpašuma iegūšanu, kā arī ļoti vēlas iegūt tādu iekšējo spēku, ar kuru neviens nevarētu sacenties! Skorpioni tiecas pēc dziļas sevis un citu izpratnes, kā arī sasniegt savus mērķus neatkarīgi no šķēršļiem ceļā. Viņi parasti patur sapņus pie sevis, līdz tie nav īstenoti dzīvē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Skorpioni sapņo par taisnīgumu un vēlas, lai tiktu sodīti visi viņu aizvainotāji, nelabvēļi un ienaidnieki. Bet dziļi sirdī viņi sapņo par pārsteidzošiem romantiskiem piedzīvojumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.