Foto: Shutterstock

Lauva 0

Lauvas sapņi parasti ir vērienīgi un ambiciozi. Lauvas ir ļoti lepnas un par mazumiņu nesapņos. Jebkura viņu vēlme saistīta arī ar to, lai citi viņus ievērotu, sekotu un pat pielūgtu. Lauvas nevar iztikt bez uzmanības, tāpēc izpauž sevi tā, lai vienmēr atšķirtos un viņus pamanītu apkārtējie. Viņu kļūda mēdz būt tā, ka ceļā uz saviem mērķiem un sapņiem soļo uz priekšu, neņemot vērā nevienu citu, izņemot sevi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Par ko Lauvas visbiežāk sapņo? Lauvas ir dabiski līderi un viņiem patīk atrasties uzmanības centrā. Viņu sapņi ir saistīti ar augstu amatu, slavu, atpazīstamību un panākumiem. Viņi ilgojas spēt ietekmēt citus un kļūt par ievērojamām personām. Viņi neatteiktos no savas personas pielūgšanas, bet slēptākais neparastais sapnis ir par ceļošanu laikā un superspēju mainīt vēstures gaitu.

Ja vēl par ko pieticīgāku – tad arī par greznību, pārpilnību un brīvību, izpaužot sevi un savus talantus. Par savu biznesu, daudz padotajiem un vispārēju atzinību. Viņi uzskata, ka visu var sasniegt paši – vajag tikai nedaudz veiksmes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.