Foto: Shutterstock

Vēzis 0

Vēži parasti nevar iedomāties savu dzīvi bez sapņiem. Taču bieži vien šie sapņi saistīti ar citiem cilvēkiem, nevis ar pašu Vēzi. Vēži ļoti pieķērušies savai ģimenei, tāpēc parasti tie ir ģimenes locekļi. Šāds altruisms ne vienmēr ir noderīgs, jo viegli sajaukt citu cilvēku sapņus ar saviem un nodzīvot svešu dzīvi, tikai pašās beigās saprotot, ka dzīvošana citu dēļ nekad nevienu nav darījusi laimīgu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Vēžiem vajadzētu vismaz reizēm ieslēgt savu veselīgo egoismu, jo svarīgi ir sapņot par sevi un domāt par savām vēlmēm, nevis par to, ko vēlas citi. Ar mēru viss ir labi, pat rūpes un ziedošanās otra cilvēka labā.

Vēzis ir zīme, kas pārstāv ģimenes vērtības un mājīgumu. Vēža sapņi ir saistīti ar mīlestību, drošību un harmoniju attiecībās. Viņi sapņo par stipru un gādīgu ģimeni, komfortablu mitekli un savstarpēju sapratni. Viņi vēlas, lai otrā pusīte, bērni un vecāki vienmēr būtu laimīgi un veseli. Vēži cenšas radīt harmonisku atmosfēru un atbalstīt savus tuviniekus. Slepus Vēzis sapņo atriebties visiem, kas viņu kādreiz aizvainojuši. Vēzim ir lieliska atmiņa, un viņš atceras ne tikai apvainojumus, bet arī pret sevi izrādīto laipnību. Tāpēc viņš sevi uzskata par uzticamu draugu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.