Foto: Shutterstock

Dvīņi 0

Dvīņi pieraduši savus sapņus īstenot viegli un brīvi, varētu teikt, rotaļīgi. Viņi īpaši nepārdzīvo, ja kaut kas nenotiek pēc plāna, un vispār parasti neplāno, bet vienkārši dara savu, jautri soļojot cauri dzīvei. Tas, no vienas puses, saudzē nervus, bet, no otras puses, noved pie tā, ka viņu sapņi ir pārāk neskaidri un nestabili, iztrūkst to piepildīšanas stratēģijas, un rezultātā sapņi paliek tikai sapņi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Dvīņu zīme simbolizē intelektu un komunikāciju. Dvīņi sapņo par pastāvīgu mācīšanos, jaunām zināšanām, iespējām attīstīt prātu un pašizpausties. Viņi tiecas pēc domu skaidrības un dzīves dažādības. Dvīņi sapņo par ceļojumiem, jauniem atklājumiem un interesantām tikšanās reizēm. Viņi labprāt nestrādātu, bet darītu visu citu, ko sirds kāro. Lai viss šajā pasaulē būtu pieejams, bet tajā pašā laikā nebūtu daudz un smagi jāstrādā. Vēl vairāk viņi vēlas, lai viņiem neviens nepavēlētu un neteiktu, kas un kā jādara.

Dvīņi vēlas atrast mīlestību, viņi sapņo, ka vienmēr būs kāds, ar ko kopā labi pavadīt laiku. Viņi necieš vientulību un tāpēc gatavi darīt visu, lai no tās izvairītos. Viņi klusībā sapņo, ka patiks visiem un iekaros sirdis ar savām spožajām zināšanām dažādās dzīves jomās un humoru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.