Foto: Shutterstock

Vērsis 0

Vērši nav pieraduši īpaši steigties ar savām vēlmēm un centieniem. Viņi lēnām, bet noteikti virzās uz mērķiem – galvenokārt materiālas dabas vai tādiem, kas var novest pie kaut kā konkrēta un taustāma. Vērši ir ļoti spītīgi un bieži vien nezaudē motivāciju un nevēlas padoties pat tad, kad prātīgāk būtu atkāpties no mērķa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Daudzu Vēršu kļūda ir vēlēties materiālas lietas, kas patiesībā nav vajadzīgas. Piemēram, kad iegādājas māju, saprot, ka labāk patika dzīvoklī, vai, kad iegūst augsti apmaksātu amatu, pēkšņi saprot, ka tam jāziedo pārāk daudz un jāuzņemas pārāk liela atbildība. Tāpēc Vēršiem svarīgi vienmēr saprast, kas tieši nepieciešams un cik daudz. Un arī jāapzinās, kāda būs dzīve pēc tam, kad saņems to, ko vēlas.

Vērsis ir stabilitātes un materiālās labklājības simbols. Viņa sapņi saistīti ar pārtikušu dzīvi, finansiālo drošību un dzīves baudīšanu. Viņi tiecas pēc komfortabla mitekļa, kvalitatīvām lietām un finansiālās stabilitātes. Vērsis sapņo par ilgtermiņa panākumiem un mierīgu dzīvi ar pēc iespējas mazāk pēkšņām pārmaiņām un pārsteigumiem. Viņam ļoti svarīgs ir pievilcīgs izskats un lieliska fiziskā forma. Citiem vārdiem sakot, Vērsim viss ir vienkārši – viņš vēlas sev blakus skaistāko un patīkamāko cilvēku, dārgu mašīnu un naudas maisu aizmugurējā sēdeklī. Viņa sapņi ir materiāli un vienkārši, taču Vērši ne vienmēr ir gatavi to atzīt pat sev.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.