Foto: Shutterstock

Auns 0

Auns ir ļoti aktīvs, drosmīgs un pašpārliecināts. Viņš neskatīsies un negaidīs, kad kāds cits īstenos viņa sapņus, tāpēc visbiežāk savas vēlmes piepilda uzreiz, tiklīdz tās rodas. Tomēr tas ne vienmēr izdodas, jo viņš pieļauj galveno kļūdu – pārāk steidzas un neizplāno to pareizāko stratēģiju.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

No otras puses – ja Auns pārāk ilgi domās, kā piepildīt vēlmi, tā var vienkārši izgaist. Auna entuziasms parasti nav ilgs, tāpēc svarīgi atrast to zelta vidusceļu, kad parādās vēlme un kad pienācis laiks to piepildīt.

Cilvēki, kas dzimuši Auna zīmē, tiecas pēc piedzīvojumiem un aktīvas darbības. Viņu galvenais sapnis ir būt pirmajiem it visā. Viņi sapņo par brīvību, panākumiem un sasniegumu atzīšanu. Par profesionālām, sporta vai personīgām uzvarām; par vadošiem amatiem. Viņš vienmēr aizstāvēs savu autoritāti un cieņu. Auns vēlas atstāt savas pēdas pasaulē un nekad nepalaist garām iespēju to izdarīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klusībā Auns sapņo, ka no pasaules pazustu visa nauda. Viņam patiktu, ja izklaides būtu pieejamas visiem, bet pats galvenais – viņam. Auni sapņo par iespēju ceļot bez biļetēm un citām izmaksām. Tas ir neiespējams sapnis, tāpēc Auns par to klusē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.