Foto: Shutterstock

Strēlnieks 0

Strēlnieki ir vieni no mērķtiecīgākajiem cilvēkiem no visa Zodiaka. Viņi prot sapņot un dara to nemitīgi, jo sapņi ir Strēlnieka galvenais dzinējspēks. Strēlnieki nevar nesapņot un nevar dzīvot bez mērķa, tāpēc viņi viegli pārvērš visus savus sapņus mērķos un sasniedz tos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzērieni, kas pazemina holesterīna līmeni – pareizo dzērienu izvēle var būtiski to ietekmēt
Solovjovs “spridzina”: Putina galvenais propagandists dod mājienu, ka Krievijas tirāna “katastrofālās” valdīšanas laiks Krievijā ir jāizbeidz
RAKSTA REDAKTORS
“Man ir 6 gadus veca meitiņa, bet tikai vakar pamanīju, ka viņa nav manā apgādībā” – māmiņa sašutusi par kārtību, kāda ir VID EDS sistēmā
Lasīt citas ziņas

Tomēr Strēlnieki ne vienmēr visu izdara pareizi un var kļūdīties. Piemēram, īstajā brīdī nepieliek pūles, lai sapni pārvērstu par mērķi, bet pievēršas jaunām lietām un mērķiem. Viņi nespēj visu novest līdz galam, jo nepievērš vajadzīgo vērību iesāktā pabeigšanai.

Par ko visbiežāk sapņo Strēlnieki? Jebko, kas var palīdzēt paplašināt redzesloku. Viņu sapņi ir saistīti ar piedzīvojumiem, izglītību un garīgo izaugsmi. Tie varētu būt jauni ceļojumi, iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem un jaunas zināšanas. Strēlnieks slepeni sapņo par panākumiem karjerā. Viņš ir bezbailīgs un viegli pieņem izaicinājumu, un nav svarīgi, kas ir viņa pretinieks. Ja Strēlniekam ir jāizvēlas starp slavu vai naudu, viņš noteikti izvēlēsies pirmo. Viņam ļoti nozīmīga citu atzinība un cieņa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.