Foto – Aija Geida

Panna cotta. Ātri pagatavojams un gards deserts 0

Aukstā ūdenī iemaisa agara pulveri (var nopirkt lielveikalos), pievieno 6 bazilika lapiņas un vāra 4–5 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Lasīt citas ziņas

Izņem lapiņas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru.

Maisa, līdz tas izkusis.

Iejauc saldo krējumu.

Salej desertu trauciņos un noliek ledusskapī sastingt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar svaigu bazilika lapiņu, pārlej ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.