Foto – Aija Geida

Panna cotta. Ātri pagatavojams un gards deserts 0

Aukstā ūdenī iemaisa agara pulveri (var nopirkt lielveikalos), pievieno 6 bazilika lapiņas un vāra 4–5 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Lasīt citas ziņas

Izņem lapiņas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru.

Maisa, līdz tas izkusis.

Iejauc saldo krējumu.

Salej desertu trauciņos un noliek ledusskapī sastingt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar svaigu bazilika lapiņu, pārlej ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.