Pannā cepti fiksie pīrādziņi 2

Sastāvdaļas – 2 glāzes krējuma (var aizstāt ar kefīru, rjaženku vai rūgušpienu), 2 olas, sāls pēc garšas, nedaudz cukura, tējkarote bez kaudzes sodas, milti (tik daudz, cik nepieciešams mīklai).

Reklāma
Reklāma

Pildījuma pagatavošana.

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Jebkuru malto gaļu apcep ar sīpoliem uz pannas līdz gatavībai. Samaisa ar iepriekš pagatavotu kartupeļu biezeni. Daudzums ir uz aci. Pildījumu sagatavo un ļauj tam atdzist. Tad ķeras pie pīrāgu mīklas gatavošanas.

Pīrāgu pagatavošana.

Padziļā traukā ar dakšiņu samaisa krējumu un olas. Pievieno sāli, cukuru un dzēstu sodu (ja izmanto kefīru vai rūgušpienu, soda nav jādzēš). Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pamazām pievieno sijātus miltus un visu laiku maisa ar dakšiņu, sākumā mīkla lips pie dakšiņas. Miltus pakāpeniski pievieno un maisa, kamēr mīkla vairs nelīp pie dakšiņas, bet paliek mīksta.

Samaisīto mīklu liek uz galda uz uzkaisītiem miltiem.

Ar nazi mīklu sadala gabalos un tos saripina bumbiņās. Katru bumbiņu izrullē apmēram centimetra biezumā.

Vidū liek gaļas pildījumu un saspiež malas ciet.

Cep pannā augu eļļā no abām pusēm zeltaini brūnus (šī mīkla nav paredzēta cepšanai cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.