Foto – Shutterstock

Pankūkas ar šķiņķi sātīgam launagam 0

Sastāvdaļas – 2 olas, 2 ēd. k. cukura, 1 tējkarote sāls, 1 glāze miltu, 2 glāzes piena.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 200g šķiņķa, 100g siera, zaļumi.

Pagatavošana.
Traukā sasit divas olas, pievieno šķipsniņu sāls un pielej nedaudz piena, tad ieber miltus, samaisa un pielej atlikušo pienu. Visu kārtīgi samaisa. Uz sakarsētas pannas cep lielās pankūkas. Pildījumam smalki sagriež šķiņķi un zaļumus, pievieno sarīvētu sieru, sastāvdaļas samaisa. Sagatavoto pildījumu klāj pankūkās, pankūkas satin rullīšos, liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, lai izkausētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.