Foto – Shutterstock

Pankūkas ar šķiņķi sātīgam launagam 0

Sastāvdaļas – 2 olas, 2 ēd. k. cukura, 1 tējkarote sāls, 1 glāze miltu, 2 glāzes piena.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 200g šķiņķa, 100g siera, zaļumi.

Pagatavošana.
Traukā sasit divas olas, pievieno šķipsniņu sāls un pielej nedaudz piena, tad ieber miltus, samaisa un pielej atlikušo pienu. Visu kārtīgi samaisa. Uz sakarsētas pannas cep lielās pankūkas. Pildījumam smalki sagriež šķiņķi un zaļumus, pievieno sarīvētu sieru, sastāvdaļas samaisa. Sagatavoto pildījumu klāj pankūkās, pankūkas satin rullīšos, liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, lai izkausētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.