Foto – Bonappetit.lv

Pankūkas ar neparastāku pildījumu: biezpienu un apelsīniem 0

Pagatavošana

Sviestu izkausēt. Olas ar dakšu vai putojamo slotiņu viegli uzputot pievienojot klāt šķipsniņu sāls, pievienot 2 ēd.k. brūno cukuru, pieliet pienu, pievienot miltus un turpināt putot jau ar mikseri, lai neveidojas kunkuļi. Turpinot putot pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukuru, sviestu un ūdeni. Gatavu mīklu uz 20 min. novietot ledusskapī.
Pa to laiku pagatavot pildījumu. Uz smalkās rīves sarīvēt apelsīna vai citrona miziņu. Biezpienam pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukura, 1 ēd.k. brūnā cukura, rīvētu miziņu un visu samaisīt.
Pannu ieeļļot un kārtīgi uzkarsēt. Izcept pankūkas, pa 1 min no katras puses. Gatavas pankūkas piepildīt ar biezpiena masu, sarullēt un cept līdz pankūkas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.