Publicitātes foto

Pankūkas ar banānu un ogu mērci 0

Pankūku mīklai sajauc miltus ar pienu, olām, sāli, valriekstiem un sablendē līdz masa kļūst viendabīga.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Sablendē banānu un daļu no mellenēm, sajauc šo masu ar atlikušajām mellenēm un šokolādes gabaliņiem.

Cep pankūkas iepriekš uzsildītā pannā nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad uzliek pa vidu sagatavoto mērci un pankūku saloka vai sarullē.

Recepti iesaka Jūrmalas MTB velomaratona rīkotāji un veselīgā restorāna TERRA šefpavārs Fabians de Frīss.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.