Foto – Bonappetit.lv

Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm! 0

Pagatavošana

Ābolus sagriezt ne pārāk plānos gredzenos. Serdi var ar speciālu rīku izgriezt pirms ābolu griešanas, vai arī katrai ripiņai atsevišķi izgriezt ar cepumu formiņu. Pannā izkausētā sviestā apcept ābolu ripiņas no abām pusēm, pārkaisot ar brūno cukuru un kanēli. Ābolus pārlikt uz šķīvīša.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Pagatavot mīklu. Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Uzputot olu dzeltenumus ar vaniļas cukuru, pievienot miltus, medu, pienu, cepamo pulveri un isu samaisīt viendabīgā masā. Atsevišķā bļodā uzputot olu baltumus līdz stingrām putām un iecilāt mīklā.

Pannā izkausēt sviestu un uzliet vienu kausiņu pankūku mīklas. Pankūkā iespiest ābolu gredzenus un, kad pankūka ir apcepusies, uzmanīgi to apgriezt riņķī. Šādā veidā izcept visas pankūkas.

Pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.