Foto – Fotolia

Pankūciņas ar šķiņķi, tomātiem un papriku 0

Pagatavošana

Šķiņki sagriež kubiņos.

Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež tikpat lielos kubiņos kā šķiņķi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
RAKSTA REDAKTORS
“Ārste sadusmojās un izsauca policiju” – piedzīvota nepatīkama attieksme pret pacienti vienā no Latvijas galvenajām slimnīcām. Kā to komentē mediķi? 28
Lasīt citas ziņas

Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos.

Pagatavo mīklu: miltus izsijā, olas viegli sakuļ ar dakšiņu vai kuļamo slotiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sāli, cukuru, pielej kefīru un kārtīgi samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un samaisa.

Mīklai pēc vēlēšanās var pievienot sodu vai cepamo pulveri.

Pievieno mīklai šķiņķi, tomātus, papriku un sakapātas dilles. Samaisa.
Pankūciņas cep pannā ar sakarsētu augu eļļu no abām pusēm, līdz kļūst zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.