Foto – Shutterstock

Pankūciņas ar biezpienu, rozīnēm un citronu. Klasiska recepte 1

Pagatavošana

Cep plānās pankūkas nelielā daudzumā eļļas. Tā kā pankūciņas būs ar pildījumu, tās neapcep brūnas, tikai viegli apcep no abām pusēm, lai mīkla būtu gatava.

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Biezpiena pildījumam biezpienu saspiež ar dakšiņu bļodā, pievieno krējumu un samaisa.

Rozīnes aplej ar verdošu ūdeni un atstāj uzbriest uz 15 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citronu nomazgā un samaļ gaļas mašīnā vai sarīvē uz smalkas rīves kopā ar miziņu.

Rīvētajam citronam pievieno cukuru un kārtīgi samaisa.

Biezpienam un krējumam pievieno uzbriedušas un nosusinātas rozīnes un cukuru ar citronu.

Maisījumu kārtīgi samaisa.

Uz pankūkas malas liek pildījumu un veido aploksnīti (ja vēlas sarullēt pankūku caurulītē, pildījumu ziež uz visas pankūkas virsmas un pēc tam satin – šādā gadījumā pankūciņas apcept nevajag).

Aploksnītēs salocītās pankūkas liek uz sakarsētas pannas izkausētā sviestā un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.