3. Olas 3
Olās ir īsta uzturvielu bagātība, jo tās satur augstas kvalitātes olbaltumvielas un visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes. Olbaltumvielu uzņemšana paaugstina pārtikas termisko efektu.
Reklāma
Reklāma
Veselam
Labāk neēst: 5 pārtikas produkti, kas var sabojāt garastāvokli
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests: pasaki, ko ieraudzīji pirmo, un atklāj, kādas būs tavas attiecības ar naudu 2025. gadā
TV24
Līdaka: “Rail Baltica” nauda pazudusi mūsu stulbuma dēļ, paskatieties uz Stradiņiem!
Tāpat kā citi olbaltumvielām bagāti pārtikas produkti, arī olas palielina ēdiena termisko efektu – enerģiju, ko organisms izmanto uzturvielu sagremošanai un vielmaiņai, tādējādi palīdzot sadedzināt vairāk kaloriju.