Foto – Aija Geida

Pakoras ar virzām 0

Virzu un maurlociņus nomazgā, nosusina virtuves papīra dvielī un sakapā. Zirņu miltus sajauc ar kariju, cepamo pulveri un sāli. Pamazām lej klāt ūdeni un maisa, līdz masa ir šķidra skābā krējuma konsistencē. Pievieno virzu un lociņus, sakapātus ķiplokus un rūpīgi iemaisa miltu masā. Katliņā uzkarsē eļļu un ar ēdamkaroti liek tajā pakoru piciņas. Cep 4–5 minūtes, līdz zeltaini brūnas. Ar putu karoti izņem no katliņa un lieko eļļu nosusina virtuves papīra dvielī. Labi garšo ar rīsiem vai salātiem.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

! Pakora ir eļļā fritēta uzkoda, tradicionāls ēdiens Indijā, Pakistānā un Bangladešā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.