Pavasara kartupeļu salāti 1
Paredzēts: 6 personām
Pagatavošana: 45 minūtes
Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
500 g jaunie kartupeļi
20 paipalu oliņas
1 buntīte loku, 1 buntīte diļļu – sakapātas
2 lieli gurķi – nomizoti, sakapāti
100 g majonēze
100 g skābais krējums
Mārrutki
Sinepes
Sāls, pipari
Salītā ūdenī vāra nemizotus kartupeļus. Kamēr tie vārās, sakapā dilles, lokus un gurķus. Novāra paipalu oliņas, ieliek aukstā ūdenī uz 10 minūtēm un nomizo. Kad kartupeļi novārījušies un drusku atdzisuši, noņem miziņu un sakapā. Lielā bļodā saliek kartupeļus, zaļumus, gurķus, majonēzi, krējumu, mārrutkus, sinepes, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa. 15 oliņas sagriež 4 daiviņās, 5 oliņas uz pusi. Maigi iemaisa 15 oliņu daiviņas. Pārliek servējamā traukā vai bļodā. Pēdējās 5, kuras pārgrieztas uz pusi, izmanto kā dekoru.