Kāpēc paipalu oliņas ir tik populāras? 1

Paipalu olas ir kļuvušas populāras vairāku iemeslu dēļ. Paipalu olas satur daudz organismam vajadzīgu un svarīgu vielu. Tās nav jāvāra vai hermētiski jāapstrādā. Tātad tās var ēst jēlas, pievienot dzērieniem, taisīt bērnībā iemīļoto “gogol mogol”, Ziemassvētku “egg nog” un citus olu dzērienus un liķierus dažādos svētkos. Jau gadiem lieku jēlas paipalu oliņas gan pie laša, gan gaļas tatāra, un Lieldienās tās lieku pie pashas. Paipalu oliņas ir tik skaistas – gan ar čaumalu, katra ar savu unikālo rakstu, gan jau nolobītas. Apēdot oliņu ar visu trauslo miziņu, var iegūt papildus kalciju!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ilze neslēpj, ka viņa ar vīru vēlas nodot saimniecības “grožus” dēla rokās, kurš jau tagad ir aktīvi iesaistījies. Viņu dēls Kaspars Davidenko ir absolvējis LLU Meža fakultāti un strādājis SIA “Daiļrades koks”, bet tagad jau kļūst par saimnieku “Pūcītēs”. Bet Kaspara nākotnes plāni šobrīd paliek kā mazs noslēpums.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.