Foto – Matīss Markovskis

Arvien lielāks apģērbs 0

“Man patīk gatavot un garšo labs ēdiens. Ja negaršotu, droši vien nebūtu kļuvusi par pavāri. Tomēr nav tā, kā daudzi domā, – ja esi pavārs, visu laiku ēd. Tieši pretēji. Strādājot virtuvē, parasti nav laika paēst, tikai skrien. Katru ēdienu nākas pa kripatai nogaršot, tātad garšas kārpiņas tiek apmierinātas, bet vienlaikus arī ēstgriba tiek nomākta. Desmitos vakarā saprotu, ka visu dienu neesmu lāgā ēdusi. Pārņem tāds izsalkums! Metos pie ledusskapja un salādēju kuņģī visu, kas var iespējami ātri apmierināt badīgo zvēru manī. Pēc tam, protams, dodos gulēt,” stāsta Aiga.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Lasīt citas ziņas

Jaunībā viņa bija tieva, smalka, svēra vien 55 kilogramus. Deviņpadsmit gadu vecumā devās praksē uz Angliju. Kad vēlu vakarā nāca no darba, atvērti bija vairs tikai ātro uzkodu krodziņi, kur varēja pasūtīt ceptas zivis eļļā, čipsus vai ko citu ne pārāk veselīgu. Vēl bija tusiņi ar alu un ātrajām uzkodām. Tā pamazām svars nāca klāt.

“Tolaik nezināju, ka nedrīkstu ēst visu, kas pagadās. Kā tagad noskaidroju, bērnībā pārslimotā dzeltenā kaite iespaidojusi manas aknas, tās nespēj pietiekami labi pārstrādāt uzņemto pārtiku. Bet kurš gan par kaut ko tādu jaunībā domā! Ēdu visu, ko kārojās un cik daudz gribējās. Kas par to, ka apģērbs vairs neder? Nopērku lielāku. Bikses neiet ciet? Nieks, iegādājos izmēru prāvākas. Vēl lielākas? Man vienalga! Tā tas turpinās.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.