Foto-Shutterstock

Otrādais pīrāgs ar ananasiem 0

Sastāvdaļas – 90 g sviesta, 180 g cukura, 7 konservētu ananasu ripiņas, 0,5 glāzes ananasu sulas, 7 konservēti ķirši, 2 olas, 160 g miltu, sāls, tējkarote cepampulvera, mandeļu skaidiņas, pustējkarote kurkuma, ēdamkarote konjaka.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
Kā atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

Apaļo cepamo formu iesmērē ar sviestu un izkaisa ar cukuru. Sarindo 7 ananasu ripiņas formas apakšā citu blakus citai, pa vidu ripiņām ieliek pa vienam konservētam ķirsim.

90 g mīksta sviesta bļodā samīca ar cukuru, pa vienai pievieno olas, lēnām iesijā miltus kopā ar cepamo pulveri un kurkumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu samaisa. Sanāk diezgan bieza mīkla, tāpēc pievieno konservētu ananasu sulu. Visu samaisa. Mīklai jābūt kā biezam krējumam.

Pielej konjaku. Kārtīgi samaisa mīklu un lej formā uz iepriekš sagatavotajiem ananasu riņķīšiem.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 45 minūtes.

Gatavo pīrāgu izņem no plīts un ļauj pastāvēt 5 minūtes.

Tad pīrāgu apgāž otrādi un ļauj tam pilnībā atdzist. Virsu pēc vēlmēm var pārkaisīt ar mandeļu skaidiņām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.