Oriģināla vasaras pica ar “latvisku garšu” 2
Lai vasarīgu cienastu padarīt radošu un mūsdienīgu, neaizmirstot par klasiskām vērtībām, “Pica Rīga” picu meistars Jānis Gaveika piedāvā tematisku, krāsainu un radošu ideju kā iecienītos vasaras gardumus pārvērst visiem pazīstamā uzkodā – picā.
Pagatavošana
Izrullējam picas mīklu 30 cm diametrā, uz tās uzsmērējam picas vai tomātu mērci.
Sarīvējam ķimeņu sieru un ar to pārkaisām picas pamatni.
Uz picas izkārtojam vistas šašlika gabaliņus un liekam krāsnī cepties 300 grādu temperatūrā uz 7 minūtēm.
Kad noteiktais laiks pagājis, pārliecināmies, ka picas maliņa un apakša izcepusies zeltaini brūna un izņemam picu no cepeškrāsns.
Sagriežam mazsālītos gurķus, čilli piparus, zilos sīpolus, dilles un sīpollokus un dekorējam picas virsmu.
Labu apetīti!