Foto – Fotolia.com

Omlete “Pārsteigums”. Brokastu recepte 0

8 olas, 1 ēdamkarote sviesta, 4 ēdamkarotes cukura, 1 ēdamkarote citrona sulas, 4 bumbiņas saldējuma, 200 g plūmju bez kauliņiem, vafeles, konjaks, cukurs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Ugunsdrošu stikla veidni ieziež ar sviestu, uz veidnes pamatnes cieši citu pie citas liek vafeles.

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.

Olu baltumus saputo, pievienojot pa karotei cukura un citrona sulas. Iemaisa olu dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veidnē uz vafelēm liek stingri sasaldētu vaniļas saldējumu, tad kārtu plūmju un kārtu
saputotu olu.

Veidni ievieto uz 3 minūtēm karstā cepeškrāsnī. Pēc izņemšanas omleti pārkaisa ar spirtā vai konjakā samitrinātu cukuru, aizdedzina to, pasniedz degošu.

Vairāk recepšu un padomu – “Mājas gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.